top of page

Xdroid tekent partnership met CAT Technologies in Argentinië

Bijgewerkt op: 4 mei 2023


CAT Technologies is het toonaangevende bedrijf in Argentinië op het gebied van outsourcing van bedrijfsprocessen, contactcenters en klantervaringen. Ze promoot digitale transformatie bij haar klanten en medewerkers. De Business Process Outsourcer was op zoek naar tools die konden bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de klantenservice en het transformeren van interne processen, om zo steeds voorop te lopen op het gebied van technologische innovatie. Een van de belangrijkste tools die deel zal uitmaken van CAT's "New Generation Solutions"-portfolio is VoiceAnalytics van Xdroid, geselecteerd vanwege de uitzonderlijke Spaanse taalengine en intuïtieve interface.


Met VoiceAnalytics kan CAT hun klanten een reeks oplossingen bieden, waardoor ze de kwaliteitsbewaking kunnen vereenvoudigen, de klantervaring kunnen verbeteren en compliance kunnen garanderen. De klanten van CAT kunnen gegevens omzetten in waardevolle inzichten voor hun marketing-, klantenservice-, verkoop- en incassoafdelingen door 100% van de spraakinteracties te analyseren. De mogelijkheid om geautomatiseerde waarschuwingen te sturen naar supervisors en managers bij het detecteren van tekenen van non-compliance en slechte klantervaringen, is een van de meest veelbelovende functionaliteiten van Xdroid.


Deze samenwerking is een mijlpaal op het groeipad van Xdroid en voegt niet alleen een extra land, maar ook een nieuw continent toe aan het portfolio.


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page