top of page

Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) stapt met Klant Contact Centrum over op Genesys Cloud

Bijgewerkt op: 4 mei 2023


Een eerste mooie mijlpaal is werkelijkheid geworden: vanaf vandaag draait het telefonieplatform van het Klant Contact Centrum van de RDW in de cloud. Terwijl de mist nog rondom Veendam hing, ging binnen de kantoormuren Genesys Cloud live!


Eerder dit jaar maakte Frontline al bekend dat ze in een aanbestedingstraject hadden aangetoond de beste partij voor RDW te zijn voor een volledige Contact Center as a service (CCaas)- oplossing. De livegang van Genesys Cloud is een eerste stap in de verdere modernisering en digitalisering van de systemen voor het Klant Contact Center van RDW.


De komende maanden worden ook e-mail en workforce management geïntegreerd in Genesys Cloud. Sjoerd Bangma, unitmanager iDee bij RDW: “Het project is heel voorspoedig verlopen, mede dankzij de prettige samenwerking en goede klik tussen beide projectteams. De afgelopen tijd hebben we ervaren dat Frontline Solutions ook echt waarmaakt wat het belooft.”


Hans Reuver, directeur van Frontline Solutions: “Ik ben enorm trots op en blij met de projectteams van beide bedrijven. Zij hebben dit project echt samen gerealiseerd. De komende maanden gaan we de samenwerking verder uitbreiden en daar kijk ik nu al naar uit!”


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page