top of page
  • anndb9

Rexel Belgium kiest voor een betrouwbare en schaalbare toegangsmanagement oplossing


Rexel Belgium kiest voor Synguard toegangscontrole om de toegangen tot hun night & day sassen te beheren. Synguard kan hiermee bijdragen aan de automatisatie en digitalisering van Rexel Belgium.


Rexel is een professionele groothandel voor de elektrotechnische installateur met een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel industrie, residentieel en de tertiaire sector.


Synguard voorziet een koppeling met het centraal informatiesysteem van Rexel, waardoor de toegangen tot de 38 afhaalzones automatisch beheerd worden voor klanten en leveranciers. Dit 24/24 en 7/7. Onze partner Access zal instaan voor de uitrol van de toegangscontrole op de 38 filialen van Rexel Belgium.


Joachim Vandermeersch, COO bij Rexel Belgium:

“Rexel Belgium is ervan overtuigd dat het samenwerkt met een innoverende en betrouwbare partner en start dit project graag met hun oplossing te implementeren.

Zij verzekerden ons dat de kern van hun oplossing het beheren van de toegangscontrole is. Zij hebben vervolgens geluisterd naar onze huidige en toekomstige behoeften alvorens een oplossing voor te stellen die de nodige integratie met ons informatiesysteem mogelijk zou maken. Synguard heeft snel en professioneel gereageerd tijdens dit pre-sales proces.”

© Rexel


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page