top of page
  • anndb9

LinqUp verkoopt haar HR-softwarebedrijven aan Visma

Succesvolle scale-up realisatie: 14x meer terugkerende inkomsten in 6 jaar.


Syntegro nv, de Limburgse softwarespecialist in tijdsregistratie en personeelsplanning, vervoegt per 3 januari 2024 de Visma-groep. In zes jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de marktleiders in workforce management oplossingen in België en Nederland. In april van dit jaar nam het Arinto over en vervolledigde het zijn aanbod met taak- en projectplanningssoftware.


14 keer meer waarde creëren

Met deze deal maakt LinqUp haar belofte 'Creating great value' volledig waar. In zes jaar tijd groeide de recurrente omzet met een factor 14. Dit levert Visma een winstgevend dynamisch bedrijf op met tevreden klanten en een zeer goed gevulde orderportefeuille. Het bedrijf is klaar voor verdere groei.

© Sigrid Spinnox


En ook LinqUp is klaar voor verdere stappen. Want de succesvolle transactie maakt ruimte voor andere scale-up bedrijven die hun business (internationaal) sneller en structureel winstgevender willen laten groeien.

"Met onze zakelijke en internationale expertise helpen we onze scale-up bedrijven in elk domein dat een bedrijf nodig heeft om stabiel en met waarde te groeien".Peter Roelens CEO LinqUp"Een gestructureerde aanpak aan de binnenkant van de organisatie, gecombineerd met een sterke commerciële strategie en een internationaal netwerk zorgt voor winstgevende en snelle groei."Nico Crauwels COO LinqUp

Het Mechelse bedrijf LinqUp helpt scale-ups uit te groeien tot goed georganiseerde volwassen bedrijven die het verschil maken in hun markt.

 

Over LinqUp:

LinqUp investeert in technologiebedrijven in de Benelux die kennis, financiële middelen en/of een internationaal netwerk nodig hebben om internationaal te groeien. Ze kunnen rekenen op internationale sales- en marketingexpertise en knowhow op het gebied van HR, Legal, ERP, Accounting, Fiscaliteit, Procesmanagement, enz.

De directie achter LinqUp is in handen van Peter Roelens en Nico Crauwels. Twee pragmatische ondernemers met bewezen resultaten. De complementariteit van hun expertise zorgt voor een sterke synergie in hun beleggingsaanbod. Ze leggen de lat hoog. Realistisch, met de nadruk op efficiëntie.72 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page